Beställa mat till stort sällskap?

Cateringen i Uppsala är något utöver det vanliga. Det finns ett mycket stort utbud på Happy Food. Där kan du välja mellan olika slags bufféer, smörgåstårtor, mat passande för minnesstunder, standardrätter, desserter och kalla matlådor. Där finns uppenbarligen någonting för alla tillfällen och smaker.

Kalla matlådor
Under kategorien kalla matlådor finns ett några klassiker att välja emellan, bland annat krovstroganoff mid ris vilket brukar gå hem hos de flesta. Som alternativ finns även husets lasagne vilket är en passande rätt för matlådor då det smakar lika bra när man värmer det dagen efter som när den är ny lagad. Sedan finns även ett LCHF alternativ vilket består utav kyckling med sting plus tillbehör.

Desserter
Happy Food har fyra olika desserter du kan välja mellan. Hallonpannacotta är en stor favorit hos många och passar alltid bra som efterrätt oberoende av vad som serverades som varmrätt. Denna Hallonpannacotta kan bli lite för mastig om man har ätit från en stor buffé precis innan och då finns samma Hallonpannacotta i ett mindre format. Den mindre varianten passar även bra på företagsevent och liknande. Sedan finns även en otrolig Chokladtryffeltårta och Citronfromage med hallongömma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *